Op voorraad (dus zeer snel leverbaar)
-1x low raised mat (kleur nog  te kiezen) € 435,- incl btw
-1x spine corrector (kleur nog te kiezen) € 425,- incl btw

In Coronatijd is Rolf begonnen met het maken van Pilates-apparatuur voor leerlingen zodat zij ondanks de lockdowns dor konden trainen zoals ze in de studio gewend waren. 
Vanuit zijn achtergrond als ontwerper heeft hij diverse apparaten onder handen genomen. Van ieder product is er een 'standaard'uitvoering. Maar niet iedereen wil het zelfde. Heb je een specifieke wens dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden. Dat kan gaan op specifieke kleuren materialen of vormgeving waarbij de functionaliteit zoals de specifieke maatvoering en unieke feel van een product niet verloren mag gaan.  Dus wil je iets aparts; vraag het gewoon.
Daarnaast maakt Rolf ook af en toe 'specials'.
Deze producten worden niet in opdracht gemaakt, maar zijn het resultaat van eigen ideeen en creativiteit. 
Wil je iets unieks maar weet je niet wat of hoe? Dan is een special misschien wel iets voor jou!
Alle apparaten  worden met de hand gemaakt.
Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Te bestellen zijn; (low)raised mat, wunda chair, baby chair, spine corrector, small barrel. Mogelijk in de toekomst meer.....

PRIJZEN 
Omdat materiaalprijzen de laatse tijd veel aan het veranderen zijn, moet ik helaas ook regelmatig mijn prijzen aanpassen. Wil je een overzicht met de huidige prijzen (per kwartaal nieuw), stuur dan even een mailtje. Dan mail ik je die als pdf.

Nieuwste special;

White Wunda